Har du svært ved at nå i træningscenteret eller vil du blot gerne få mere motion ind i din hverdag? Så får du her 4 simple øvelser, som du kan lave hvor som helst du befinder dig. Med disse øvelser vil du nemt få motion ind i din hverdag og det kræver ikke andet end standhaftighed at lave dem. Du skal derfor ikke ud at investere i nogen træningsredskaber for at lave øvelserne. De kommer her.

Lav squats og træn dine ben og balder

Du kan lave squats alle steder. Det kræver ingen træningsredskaber at lave øvelsen og den er virkelig effektiv for dine ben og balder. Med squats træner du din styrker i dine ben og balder. Rigtig mange kvinder er meget glade for denne øvelse, da den giver en meget flot rund numse.

Lav Mavebøjninger på stuegulvet

Hvem drømmer ikke om en flot flad mave? Er du god til at huske at lave dine mavebøjninger kommer du langt nemmere i mål med den flotte mave som du går og drømmer om. Et godt tip er, at du hver morgen og aften laver 20-30 mavebøjninger på gulvet foran tv’et. Når først det er blevet en vane så øg stille og roligt antallet af mavebøjningerne. Før du ved at det er din mave langt mere stærk og flad end den er nu.

Rygbøjninger – for det duer ikke at have en svag ryg

Når du træner din mave, så skal du også huske at træne din ryg. Det skal du for at skabe en ligevægt i din krop. Når du træner musklerne foran din rygsøjle, så skal du også huske at træne dem bagved – altså dine rygmuskler.

Armbøjninger og gerne masser af dem

Det er en god ide at lave både smalle og brede armbøjninger. På den måde træner du både dine skuldre, dine triceps og dine brystmuskler. Du rammer dermed en del forskellige muskler med en enkelt simpel øvelse og det er dejligt! Hvem vil ikke gerne kunne blive så stærk så muligt med så lidt træning som muligt.

Mangler du plads på stuegulvet?

Selvom alle øvelserne er nogen du kan lave i dit hjem, så kræver de selvfølgelig at du har plads på dit gulv til at lave dem. Er dine møbler i dag så store at du ikke har plads til at du kan lægge dig ned og lave mavebøjninger? Så kan du hos Klubsider finde mere inspiration til indretning af rummet.

Kategorier: Blogindlæg