Europa har mange skønne storbyer, men når man taler om lækre kulinariske oplevelser må man virkelig ikke glemme Amsterdam. Byen byder på alt, hvad sightseeing og historiske monumenter angår. Men man må endelig ikke glemme, at Amsterdam er kendt for sin skønne madkultur.

Hvis du elsker mad og elsker flotte storbyer, ja hvorfor så ikke tage på kør selv-ferie til Amsterdam? Her forenes det kulinariske med det historiske og det kulturelle. Der er med andre ord rigeligt at opleve og rigeligt at smage på.

Pak bilen og smag på Amsterdam

Amsterdam ligger lidt over 8 timers kørsel fra Danmark. Det er altså en overkommelig kør selv destination. Har du ikke selv bil, kan du leje en på https://www.autoprio.dk/. Når først du er fremme vil du opleve, at der er utrolig mange lækre spisesteder. Alt fra de velkendte streetfood til Michelin restauranter. Alle verdens kulinariske køkkener er repræsenteret i Amsterdam.

Du har altså mulighed for at smage på hele verden i den flotte storby. Amsterdam byder på mange små gemte men hyggelige cafeer og barer, hvor der er en unik stemning og lækker mad.

Hollænderne er stolte af deres pommes frites. Så du må endelig ikke snyde dig selv for at smage dem. Ligeledes er hollænderne virkelig gode til at lave lækre pandekager. Ikke kun de lækre dessertpandekager, men også dem fra det salte køkken, med lækkert fyld.

Morgenmad i Amsterdam

I Amsterdam er det meget populært, at gå på cafe og spise sin morgenmad. Der findes et hav af morgenmads cafeer, så hvorfor ikke spise sin morgenmad ude? Eller prøv at tage din morgenmad og juice på en af de lækre juicebarer. Der er ikke noget bedre, end at starte en feriedag med en lækker og solid morgenmad eller brunch.

Søg eventuelt på nogle af de mange blogs der er på internettet, for at finde gode guides til netop dette. Som nævnt tidligere er hollænderne kendte for deres pandekager. Hvorfor ikke nyde en lækker pandekage til morgenmad, inden turen går rundt i den smukke by? Du vil helt sikkert ikke fortryde, hvis du planlægger en kør selv-ferie til Amsterdam.

Der er rigeligt at opleve og se, og samtidig kan du, som madelsker opleve alle de kulinariske perler, der er rundt i byens charmerende gader.

Hvis du mangler en bil i Amsterdam, kan du leje en på https://www.autoprio.dk/da-holland-amsterdam-schiphol-lufthavn-ams/.

 

 

Kategorier: Blogindlæg